Mijn favorieten

Mogen wij ons even voorstellen?

Bij het verkopen van uw woning gaat u niet over één nacht ijs. U verwacht een gedegen en onderbouwd verkoopadvies. Zoekt u een persoonlijke en betrokken makelaar om uw woning in Hilvarenbeek, Diessen, Esbeek, Biest-Houtakker, Haghorst, Middelbeers en Goirle te verkopen? Het team van Robert Rexwinkel Lommers Makelaars staat voor u klaar.
 
Onze gedreven medewerkers hebben een bijzonder gevoel voor uw wensen, verwachtingen en eisen. Samen zorgen we voor de meest optimale presentatie van uw woning en stellen we een uitdagende vraagprijs vast. Vanzelfsprekend profiteert u van onze uitstekende lokale marktkennis en zetten wij ons uitgebreide netwerk en onze overtuigende verkooptechnieken in om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.
 

Waarom kiest u voor Robert Rexwinkel Lommers Makelaars?

Ons compacte team staat dicht bij de klant en de markt, hierdoor veel persoonlijke aandacht en een hoge klanttevredenheid: 8,3 gemiddeld.

Gratis verkoopstyling op maat. 

Deelname aan Open Huizendag, maar ook individueel mogelijk.

Met de juiste vraagprijs een reële opbrengst realiseren in een korte verkooptijd.

Transparante dienstverlening middels Klantenintranet.

No cure No pay: Uw vertrouwen in onze dienstverlening staat voorop.

   
Persoonlijke aandacht, vakkundig advies en een actieve aanpak zijn voor Robert Rexwinkel Lommers Makelaars de sleutelwoorden om de beste opbrengst voor u te realiseren. Dat begint met een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. In een eerlijk gesprek geven wij u inzicht in de factoren die bepalend zijn voor de waarde van uw woning. Kortom, wij zijn dé toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning!

Vraag een gratis waardebepaling aan!
 

Unieke service: verkoopstyling

Wanneer u uw woning met hulp van ons makelaarskantoor wilt verkopen, zorgt onze styliste allereerst voor de juiste presentatie. U krijgt tips voor een ruimtelijke inrichting en suggesties over accessoires die uw woning aantrekkelijker kunnen maken. Ook zaken die een potentiële koper als afleidend kan ervaren worden benoemd. Deze unieke, kosteloze service zorgt ervoor dat onze professionele fotograaf uw woning op de voordeligste manier vast kan leggen. Met een unieke woningwebsite en complete, digitale brochure creëren we vervolgens een onderscheidend platform om uw woning optimaal te presenteren.

Realistische vraagprijs

Geen buurt, straat of woning is hetzelfde. Omdat Robert Rexwinkel de woningmarkt in de gemeente Hilvarenbeek, Middelbeers, Goirle en omgeving door en door kennen, kunnen wij een realistische vraagprijs voor uw woning vaststellen. Daarbij geldt: geen verkoop, geen courtagekosten. Wel zo eerlijk.