Mijn favorieten

Verkoop

Zo verkopen wij uw woning

Wanneer u kiest voor Robert Rexwinkel Lommers Makelaars kiest u voor:

 Eerlijk verkoopadvies

Een geslaagde verkoop begint met een eerlijk verkoopadvies. Al tijdens het eerste gesprek ontvangt u een onderbouwd rapport over uw woning. Hierin schetsen wij een duidelijk beeld van de lokale woningmarkt, onder meer met referentieobjecten. Wij adviseren u vrijblijvend over de presentatie en reële vraagprijs van uw woning.
 

 No Cure No Pay

Wij willen uw woning zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs. Dit doen we samen met u. Een schone, opgeruimde en slim ingerichte woning vormt in combinatie met een realistische vraagprijs de basis. Zo zorgen we ervoor dat woningzoekers uw woning willen bezichtigen en een bod uitbrengen. Het gehele verkoopproces zijn wij er voor u als verkoper. Is de woning verkocht? Pas dan betaalt u ons. Wel zo eerlijk.
 

 Gratis verkoopstyling en professionele fotografie

Let u op Funda ook vooral op de foto’s? Vrijwel alle woningzoekers beginnen hier hun zoektocht en oriënteren zich met de beschikbare foto’s. Het is dus belangrijk dat uw woning er goed opstaat. Met onze kosteloze verkoopstyling maakt u direct het verschil. Tijdens dit adviesgesprek wordt uw woning bekeken door de ogen van een potentiële koper en krijgt u suggesties over de inrichting en mogelijke aanpassingen. Pas daarna worden de foto’s gemaakt. Vanzelfsprekend kunnen wij de nieuwste technieken zoals een woningvideo, drone- en 360°fotografie verzorgen.
 

 Deelname aan Open Huizen Dag

Twee keer per jaar wordt de NVM Open Huizen Dag georganiseerd. Tijdens deze landelijke dag kunnen woningzoekers uw woning zonder afspraak bezichtigen. Zo bereikt u ook mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren. Na afloop weet u hoe uw woning in de markt ligt.
 

 Onderscheidende verkooptools

Ons makelaarskantoor is continu op zoek naar onderscheidende manieren om uw woning bij woningzoekers onder de aandacht te brengen. Met een unieke woningwebsite creëren we een exclusief platform voor een optimale online presentatie van uw woning. De website krijgt een eigen domeinnaam (www.straatnaam+huisnummer.nl). Op de website staat alle actuele informatie over de woning: van foto’s en video’s in de allerbeste kwaliteit tot een plattegrond en de volledige omschrijving. Met interactieve kaarten geven we bovendien informatie over buurtvoorzieningen en zonneschijn. De website is het digitale visitekaartje van uw woning als online variant van de brochure.
 

Overtuigd?
Neem contact op voor meer informatie, of vraag een gratis waardebepaling aan.