Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar is er voor u als woningzoeker of koper. Heeft u een woning op het oog? Dan komt u in de meeste gevallen eerst in contact met de verkoopmakelaar. Deze makelaar behartigt de belangen van de verkoper en wil een zo hoog mogelijke prijs voor de woning realiseren. Als koper kan het prettig zijn om iemand te hebben die úw belangen behartigt in het koopproces. Robert Rexwinkel Lommers Makelaars heeft jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbegeleiding en kan u onafhankelijk en deskundig adviseren bij de aankoop van een woning. Als NVM-aankoopmakelaar werken wij voor u als koper, en niet voor de verkopende partij.

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar?
Neem contact met ons op.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Geeft inzicht in waarde van de aan te kopen woning
Inspectie bouwkundige staat, erfdienstbaarheden
Advies in onderhandeling
Aandacht voor ontbindende voorwaarden en boeteclausules
Controle notariële akte en afrekening
Aanwezig bij eindinspectie

Kortom: bespaar tijd en geld in het aankoopproces en kies voor Robert Rexwinkel Lommers Makelaars als aankoopmakelaar wanneer u een woning wilt kopen in Eindhoven en omstreken.


Zoekopdracht

Aankoopbegeleiding kan op twee momenten starten: voordat u aan uw zoektocht naar uw (nieuwe) droomwoning begint, of wanneer u deze al op het oog heeft. Zo kunt u ons een zoekopdracht geven. Bespreek uw woonwensen en –eisen, uw financiële mogelijkheden en stuur ons op pad in Eindhoven of omgeving om de woning van uw dromen te vinden. Heeft u zelf al een woning gevonden waar u een bod op wilt uitbrengen? Ook dan kunt u ons als aankoopmakelaar inschakelen.
 

Strategie en onderhandeling

Als aankoopmakelaar geven wij u inzicht in de waarde van de woning op basis van de bouwkundige staat, de huizenmarkt en lokale referentieobjecten. Ook kunnen we u adviseren of een bouwkundige keuring van belang is en helpen we u uiteraard bij de strategie en de onderhandeling. Kortom, als aankoopmakelaar zijn wij uw gespreks- en sparringpartner die uw belangen in het aankoopproces behartigt.